Franca Eurlings-Tonnaer is vandaag een crowdfundingactie gestart voor haar campagne. Met deze actie is het mogelijk om haar campagne te steunen. De crowdfundingactie biedt de mogelijkheid om te steunen in de aankoop van flyers, maar biedt ook de mogelijkheid om zwerfjongeren te steunen door beltegoed aan deze zwerfjongeren te schenken. Alle hulp is welkom en elke donatie kan het verschil maken. Afgelopen jaar heeft Franca mét jongeren, ervaringsdeskundigen, ouders en een ander D66-fractielid een film gemaakt over zwerfjongeren. De film die hier te zien is: https://goo.gl/CgVk3o, heeft voor meer noodzaak tot verandering gezorgd.

De crowdfundingactie is te vinden op: http://worldofcrowdfunding.com/campagne-franca-eurlings

 

Woensdag 11 januari heeft Franca samen met haar campagneteam geluksenveloppen uitgedeeld.  De enveloppen bevatten een geluksmunt en een boodschap. De actie luidde de start in van haar campagne richting de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Franca Eurlings-Tonnaer staat op plaats 26 van de kandidatenlijst van D66. Franca Eurlings: “In de politiek wordt te veel geklaagd over wat er fout gaat. Ik vind het belangrijk het goede voorbeeld te geven en met een positieve blik naar toekomst te kijken: hoe kan het wel? Ik ga voor een samenwerking op het gebied van zorg, waar de mens centraal staat.”

 

De  geluksenveloppen zijn uitgedeeld in het stadscentrum van Maastricht. De enveloppen zullen ook op andere plekken in de stad en in het land verspreid worden in de hoop dat ook daar de positieve boodschap wijd verspreid zal worden. De campagne is herkenbaar als #PositievePolitiekePionier.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>